Turistický akademický klub Praha založený v roce 1963
TAK - dokumenty

TAKové menu
Historie akcí
  TAKy se podívejte
  TAKy napište
  TAKové fórum
  e-mail

  39. Letní PanTAKové hry v Soběslavi 16.–18. 6. 2017

Milí příznivci Pantakovek, už je to tady a my konečně otevíráme přihlašování. Uzávěrka elektronické přihlášky bude ve čtvrtek 15. června 2017 o půlnoci.
Startovné je TAK 350 Kč neTAK 400 Kč soutěžící děti od 2 do 15 let 180 Kč. Přihlášky a platby až na místě dospěláci 450 a děti 200 Kč. Ubytování v tělocvičně a dětské tělocvičně (rodinné šatny už nefungují) ve vlastním spacáku je zahrnuto v ceně startovného. Dále v ubytovně za příplatek 190 Kč/noc - spaní v posteli s peřinami v ubytovně nad tělocvičnou. Kapacita postelí bude cca 50 - 70 míst.
Platí se i letos na účet. Velmi nám tím usnadníte práci s organizací a vybíráním peněz na místě. účet číslo: 670100-2206805890/6210. VS 39201701…26 (ročník LPTH, letopočet a číslo Trasy) – do zprávy pro příjemce, prosím uveďte i kdo platí – jméno/název skupiny.

Co nás na Pantakovkách čeká

  • V v pátek přijezd, ubytování a ladění formy v hospůdce.
  • V sobotu slavnostní zahájení v 9:15, od 10. hodiny se už sportuje - turnaje ve volejbalu a nohejbalu - ideálně až do finále, pétanque, ping-pong a beach volejbal (dvojic) - také ideálně až do finále, z víceboje - výskok a sedmá disciplína - slalom na koloběžce. A okolo 17. hodiny odstartuje SCL střední cena Lužnice. Na hlavním stadionu se téměř celou sobotu bude hrát fotbal, stejně jako loni. Večer Píč cup - štafety i jednotlivci,
  • V neděli finále kuželek, víceboj - běh 10000 palců, běh pod překážkami, skok vysokodaleký, hod šetinovým pytlíkem, případné dohrávky turnajů, plavání a závěrečný běh PÍ půl a slavnostní zakončení a vyhlášení výsledků cca kolem 15 hodiny
  • Jednotlivé turnaje na sebe nečekají - jediné co na sebe navazuje jsou hlavní dva turnaje v nohejbalu a volejbalu. Ostatní turnaje a soutěže jedou podle vlastních rozpisů a mohou se překrývat, zvažte tedy - do čeho se pustíte, ale všechno se zkrátka stihnout nedá.
  • Přihlášku pro týmové sporty (nohejbal, volejbal a yalmary) zde nehledej, tu podá šéf Trasy nebo určený zástupce - kapitán - Monice Misíkové do 9. 6. 2017 emailem na adresu monika.misikova(at)seznam.cz. Na kuželky, pétanque, beach, píč-cup, plavání a další případné soutěže a turnaje budou přihlášky přijímány až v Soběslavi před zahájením soutěží.
  • Nové soutěže? Máte-li pocit, že je v sobotu málo soutěží (zejména pro ty, co nehrají míčovky) – připravte soutěž – turnaj pro jednotlivce – rodiny – dvojice – na místě kdekoliv mimo fotbalový stadion. Návrhy na soutěže, které jste zároveň schopni i zorganizovat až po napsání diplomů zasílejte na emaily verberka(at)gmail.com a monika.misikova(at)seznam.cz.
  • Občerstvení – patrně se letos budeme po celou dobu občerstvovat v novém občerstvení přímo na stadionu (vedle pomníku vlevo od haly, kde bývalo občerstvení dříve) od pátku až do neděle. Podrobnosti ladíme a brzy zveřejníme.

Za realizační tým zdraví a na hojnou účast se těší Veronika Jiravová a Monika Misíková trasa 20.
Případné dotazy a připomínky směřujte na Veroniku Jiravovou e-mailem: veronika20(at)centrum.cz nebo telefonicky na mobil: 775 075 790.

« nahoru

design © corwin 2001; spravce www@takpraha.cz