Turistický akademický klub Praha založený v roce 1963
TAK - dokumenty

TAKové menu
Historie akcí
  TAKy se podívejte
  TAKy napište
  TAKové fórum
  e-mail

  36. Letní PanTAKové Hry v Soběslavi 20. - 22.6.2014


36. LPTH se pomalu blíží. Je tedy nejvyšší čas ladit formu, vyrábět a opravovat yalmary, sestavovat teamy, ale hlavně přihlašovat se!

Pantakovky vás lákají, ale nechce se vám soutěžit?  Pojeďte tedy jako časomíra, rozhodčí, pořadatel, au-pair nebo jako divák. Určitě ale nezůstávejte doma a přijeďte, nenechte doma své děti ani  vnoučátka, babičky, dědečky…  

Co nás letos čeká?

To záleží tak trošku i na vás. Kolik bude letos na startu nových Yalmar, bude některá jen jednociferná? A co naše námořní trasa, zapojí se svojí Yalmarou? Představí letos Můra svůj fotbalový tým? A co trasy 2, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 18, 21, Turasu či HECu - – přijedou nějací sportuchtiví zástupci? To vše se dozvíme asi až v Soběslavi. Obrazová motivační vzpomínka na rok 2012 http://takpraha.cz/2012/f120624/index.htm.
Již dnes se můžete těšit na: tradiční víceboj s novou sedmou disciplínou – zatím překvapení, volejbal, nohejbal, ping-pong, kuželky, plavání, yalmary, fotbal, píč-cup, petanque, cyklohrátky, dětské soutěže a VCL (bude-li dostatek zájemců). I letos budeme vyhlašovat jednotlivé disciplíny víceboje - koho tedy děsí například běhy, můžete si jen zaházet nebo zaskákat J. Program a časový harmonogram zveřejníme až po 15.6.2014.

Ceny startovného pro letošní rok:
-TAK 350 Kč
-neTAK 380 Kč
-soutěžící děti od 2 do 15 let 120 Kč

Ubytování v tělocvičně, dětské tělocvičně a rodinných šatnách ve vlastním spacáku je zahrnuto v ceně startovného.
Za příplatek 190 Kč/noc si můžete objednat spaní v posteli s peřinami v ubytovnách na zimáku a snad i nad tělocvičnou. Kapacita postelí bude cca 50 míst.
Startovné a příplatek za ubytování budeme vybírat od šéfů nebo zástupců tras hromadně za trasu/skupinu.
Nyní již máte dostatek informací, abyste se mohli přihlásit na 36. Pantakovky. Jednotlivci (i soutěžící děti) hlaste se on-line do čtvrteční půlnoci 19.6.2014.

Šéfy tras, pověřené osoby, kapitány prosíme o nahlášení týmů v těchto soutěžích: (fotbálek*, nohejbal*, volejbal a yalmary) ideálně hned, ale nejpozději do pátku 13.6.2014 emailem na adresu monika.misikova@seznam.cz. Na kuželky, pétanque a píč-cup budou přihlášky přijímány před zahájením soutěží. Pokud se máme pokusit skloubit všechny disciplíny, potřebujeme na přípravu alespoň trochu času.
*každý tým, který se účastní fotbalového a nohejbalového turnaje, nahlásí i jméno jednoho schopného rozhodčího (ze své trasy), který zvládne pískat fotbalové a nohejbalové zápasy ve skupině.
Pokud se vaše trasa / uskupení účastní víceboje, nahlaste prosím FELE, fela@centrum.cz, 1-2 schopné pomocníky k disciplínám víceboje – práce se stopkami vítána!
Případné dotazy a připomínky směřujte na Veroniku Jiravovou e-mailem: veronika20@centrum.cz, nebo telefonicky na mobil: 775 075 790.

Sportu zdar a tomu hravému zvláště.
Váš organizační tým 1 + 3 + 13 + 14 + 17 + 20 + 23 + 26

« nahoru

design © corwin 2001; spravce www@takpraha.cz