Turistický akademický klub Praha založený v roce 1963
TAK - dokumenty

TAKové menu
Historie akcí
  TAKy se podívejte
  TAKy napište
  TAKové fórum
  e-mail

  35. Letní PanTAKové Hry v Soběslavi 21. - 23.6.2013

35. Pantakovky

35. LPTH se pomalu blíží. Je tedy nejvyšší čas ladit formu, vyrábět a opravovat yalmary, sestavovat teamy, ale hlavně přihlašovat se!

Pantakovky vás lákají, ale nechce se vám soutěžit?  Pojeďte tedy jako časomíra, rozhodčí, pořadatel, au-pair nebo jako divák. Určitě ale nezůstávejte doma a přijeďte, nenechte doma své děti ani  vnoučátka, babičky, dědečky…  
Co nás letos čeká?
To záleží tak trošku i na vás, prý se letos chystají bájní Šelíci. Vrátí se na stupně vítězů v Píčcupu? Kolik bude na startu nových Yalmar, bude některá jen jednociferná, v kuloárech se kdysi mluvilo o Čtyřkové nebo nás překvapí naše námořní trasa? Přijedou letos nějací zástupci tras 2, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 18, 21 nebo Turasu či HECu? To vše se dozvíme asi až v Soběslavi. Ale každopádně se můžete těšit na:

tradiční víceboj s novou sedmou disciplínou - překvapení, volejbal, nohejbal, ping-pong, kuželky, plavání, yalmary, fotbal, píč-cup, petanque, cyklohrátky, dětské soutěže a VCL (bude-li dostatek zájemců). I letos budeme vyhlašovat jednotlivé disciplíny víceboje - koho tedy děsí například běhy, můžete si jen zaházet nebo zaskákat J. Program a časový harmonogram zveřejníme až po 15.6.2013.

Ceny startovného  stále zůstávají:

- TAK 320 Kč
- neTAK 350 Kč
- děti do 15 let 120 Kč
- příplatek za postel v ubytovně noc á 190 Kč

Ubytování v tělocvičně a rodinných šatnách ve vlastním spacáku je zahrnuto v ceně startovného.
Za příplatek 190 Kč/noc si můžete objednat spaní v posteli s peřinami v ubytovnách na zimáku a snad i nad tělocvičnou. Kapacita postelí bude snad 50 a více míst.

Startovné a příplatek za ubytování budeme vybírat od šéfů nebo zástupců tras hromadně za trasu/skupinu.

Nyní již máte dostatek informací, abyste se mohli přihlásit na 33. Pantakovky.
Jednotlivci (i soutěžící děti) hlaste se on-line do čtvrteční půlnoci 21.6.2013

Šéfy tras, pověřené osoby, kapitány prosíme o nahlášení týmů v těchto soutěžích: (fotbálek*, nohejbal, volejbal a yalmary) ideálně hned, ale nejpozději do pátku 15.6.2013 emailem na adresu monika.misikova@seznam.cz. Na kuželky, pétanque a píč-cup budou přihlášky přijímány před zahájením soutěží. Pokud se máme pokusit skloubit všechny disciplíny, potřebujeme na přípravu alespoň trochu času.

*každý tým, který se účastní fotbalového turnaje, nahlásí i jméno jednoho schopného rozhodčího (ze své trasy), který zvládne pískat fotbalové zápasy ve skupině.  

Případné dotazy a připomínky směřujte na Veroniku Jiravovou e-mailem: veronika20@centrum.cz nebo telefonicky na mobil: 775 075 790

Sportu zdar a tomu hravému zvláště.
                                   Váš organizační tým 1+ 3+13+14+20+23+26

« nahoru

design © corwin 2001; spravce www@takpraha.cz