Turistický akademický klub Praha založený v roce 1963
TAK - dokumenty

TAKové menu
Historie akcí
  TAKy se podívejte
  TAKy napište
  TAKové fórum
  e-mail

  34. Letní PanTAKové Hry v Soběslavi 22. - 24.6.2012

sportovní hry

Základní instrukce a informace - ke stažení...

  • Příjezd: Přijíždět možno od pátečního večera, vlastním vozem, vlakem, na kole... Stadion se nachází přímo u hlavní silnice E55 ve směru od Prahy po levé straně. Budete-li v nouzi, volejte Veroniku tel: 775 075 790.
  • V pátek večer máme zamluveno posezení v Pizzerii Rosa, Palackého 85/1, 392 01 Soběslav. Zde budou mít hlavní stan i organizátoři. Teplá jídla z celého jídelníčku se podávají určitě do 22. hodiny, do 23. hodiny už jen pizza.
  • Noclehy: veškeré ubytování bude otevřeno v pátek 22.6.2012 od 18. hodiny
    a) Letos jen ve velké tělocvičně ve vlastním spacáku (zahrnuto v ceně startovného). Pro část lidí budou snad k dispozici žíněnky a gymnastický koberec.
    b) V šatnách (v hale v rohu stadionu u občerstvení, tam co loni. Ve vlastním spacáku na žíněnkách (zahrnuto v ceně startovného).– v tuto chvíli jsou plně obsazeny…
    c) V turistické ubytovně za příplatek 170 Kč postel/noc. Ubytovna B na zimáku za tělocvičnou a přidělená část ubytovny A jsou již plně obsazeny. Klíče od pokojů k vyzvednutí ředitelky ubytování Šárky Rubkové tel: 605 446 504 od 18 hodin – informace o ubytování včetně přidělených čísel pokojů očekávejte během čtvrtka, budou i u Šárky a na dveřích tělocvičny v areálu stadionu. Chcete-li ještě někdo spát v posteli ozvěte se obratem – a možná se ještě uvolní nějaký pokojíček v ubytovně A (budu vědět ve čtvrtek).
  • Stravování: Individuální v místních obchodech nebo restauracích. Máme velmi nabitý program, proto není v programu žádná hromadná pauza na oběd!
    • V sobotu bude od 8 do 19 hod otevřeno občerstvení v rohu stadionu. V nabídce bude od rána k dispozici i káva a čaj. K obědu na Vás bude čekat pravděpodobně polévka, gulášek, párek, klobása nebo maso na grilu  a samozřejmě i studené pochutiny. Budou mít otevřeno jen kvůli nám, tak prosím jejich služeb využijte – loni vše fungovalo výborně!
    • Dále by mělo být  po celý víkend otevřeno občerstvení ve Fitku „RELAX“ mezi kurty a hlavní tribunou, tam nabízejí nápoje včetně kávy.
    • Pro sobotní večerní společnou zábavu máme letos rezervován tradiční Nároďák. Rezervaci máme od 18:30. Od 18:30 do 20:30 se podává i společná večeře – Vepřový řízek s bramborem pro dospěláky a kuřecí řízek 1 porce pro děti.
    • OBČERSTVUJTE SE PRŮBŽNĚ, NENÍ STANOVENA OFICIÁLNÍ PAUZA NA OBĚD!!! - PLATÍ PRO SOBOTU I NEDĚLI
  • Přihlášky do turnajů a soutěží:
    • Týmové přihlášky do volejbalu, fotbalu a nohejbalu BYLY JIŽ UZAVŘENY – viz. tabulka, Na časovém harmonogramu již pracuje naše IT oddělení.
  • BURZA HRÁČŮ je stále otevřena
  • VCL pro malý zájem rušíme. Díky Ištvánovi a trase 13 nabízíme MCL – přespolní běh 13 km. Start v SO asi v 16:15. Svou účast dobře zvažte, míčové hry tou dobou poběží dále a na BĚŽCE SE NEBUDE ČEKAT s žádným zápasem!!! Přihlášky přijímám dnes a zítra e-mailem, nejpozději však v SO 9.hod na dveřích tělocvičny. MCL bude, přihlásí-li se alespoň 5 statečných.
  • Poslední dohlášky na PING-PONG nejpozději v pátek 22.6.2010 do 22:00!!! Do archů na dveřích tělocvičny. Do turnaje je k 21.6. přihlášeno 12 žen a 17 mužů – viz. tabulka
  • Do ostatních soutěží se můžete zapojovat a  hlásit i průběžně přímo na jednotlivých stanovištích, dbejte prosím pokynů garantů soutěží.
  • Slavnostní zahájení v sobotu v 9:15!!!
    Zástupci tras a skupin s vlajkami sraz u branky na atletický stadion v 9:10!!! Můžete se těšit i na tradiční Radeckého pochod.
  • Přihlášky a startovné - museli jsme na poslední chvíli zvýšit o 30 Kč startovné u dospěláků, protože nám Nároďák zvýšil pronájem. Děkujeme za pochopení. (TAK  300Kč a neTAK 330Kč, soutěžící děti do 15 let 100Kč) :
    Pokud se nestačíte přihlásit přes web do čtvrteční půlnoci 21.6.2011, dohlásíte se až na místě nebo prostřednictvím vedoucích  zástupců tras v pátek nebo sobotu večer. Startovné a příplatek za ubytování budu vybírat od šéfů nebo zástupců tras. Plaťte prosím hromadně za trasu.

Informace o některých disciplínách

  • Informace ke kuželkám
    • kuželky, nejsou disciplína pro děti, prosíme rodiče, aby děti nenechávaly hrát kuželky. Koule jsou těžké a dráha drahá! Rádi bychom hráli i příští roky. Takže dle uvážení rodičů kuželky od 12 – 15 let.
    • správci kuželny doporučují hrát v sálových botách (hrozí uklouznutí)
    • na kuželky prosím přihlašujte v kuželně celá družstva (2 muži + 2 ženy), do kuželny můžete chodit koulet i jednotlivě, ale musíte být členy družstva.
  • Informace k ping-pongu POZOR LETOS SE HRAJE V HALE u OBČERSTVENÍ
    • Důležité pravidlo - první zápas z pavouka musíte mít odehrán nejpozději v sobotu do 16 hodin a druhé do 19 hodin!!! Co nebude odehráno, garant nekompromisně proškrtá!!!!
  • Míčové turnaje – volejbal, nohejbal a fotbal
    • na stadionu budou viset přesné rozpisy a plánek sportovišť. Každá trasa vše dostane i v tištěné podobě.  Prosíme dodržujte rozpisy, ať se vše stihne dohrát! Věřte, že se každý rok snažíme, aby vše klaplo – tak nám prosím, pomozte a nebo to příští rok udělejte jinak a lépe.
    • nohejbal – letos 2 kurty: nový antukový  + kurt u volejbalu s umělým povrchem  
    • co se časového harmonogramu týče – volejbal, nohejbal a fotbal mají přednost před ostatními sporty!!!
  • Dětské disciplíny
    • I letos zopakujeme závod na odrážedlech, koloběžkách a kolech našich nejmenších, tak doma nezapomeňte závodní mašiny! Budou i soutěže pro Cipísky s Karlem Turkem a během odpoledne blok soutěží pro větší děti s Veronikou a Monikou.

Další informace budou viset na stadionu, zopakujeme je na nástupu, případně se ptejte!
Díky moc za pozornost a nezapomeňte si doma plavky, ping-pongovou pálku, trasové vlajky, dresy, sportovní obuv (na ping-pong a do kuželny se hodí sálovky, na nohejbal a volejbal se hodí turfy) hudební nástroje a zpěvníky, peníze a hlavně dobrou náladu.

Mějte se krásně, přijeďte všichni a přijeďte včas. Zahájení nepočká:-).
Za početný realizační tým Veronika Jiravová


Korespondence a žádosti

středa 20.6.2012 18:48
Pantakovky uz mame za dvermi a vy jeste nejste prihlaseni? Veskere aktualni informace najdete diky Jane Vorlove na TAKovych strankach http://www.takpraha.cz/2012/120624pantakovky34informace.php, on-line se muzete hlasit jeste do zitrejsi (CT 21.6.) pulnoci http://www.takpraha.cz/2012/120624pantakovky34prihlaska.php. Pak zaciname tisknout tabulky. Dalsi dohlasky prijimame spolecne s platbou na miste!
Jeste stale vahate? 

  • a to letos jedou po letech opet Selici a trasa 16 v silnem zastoupeni. Ludek na to konecne nebude sam! Stavi nohejbalove i fotbalove muzstvo. A co PIC-CUP - vrati se titul do rukou Seliku a nebo vyhraje nekdo z 23ky, ktera pry pravidelne trenuje v KNOFLU?
  • trasa 5 po letech stavi nohejbalove muzstvo, uvidime je na stupnich vitezu?
  • trasa 4 mozna priveze svou Yalmaru
  • mozna se letos pobezi Mala Cena Luznice (13km)

A vy u toho opravdu nebudete? 
Nevim jak vy, ale ja se uz tesim!
a realizacni tym Veronika 20


středa 20.6.2012 18:15
Velmi si vazime, ze opet jedete na Pantakovky. I letos organizatori stravili mnoho hodin nad pripravami a snazili se poskladat casovy harmonogram, aby se vse odehralo a "my silenci", si mohli zahrat vsechny micovky. Takze mily Saso (Fuchsi), DEKUJEME!!!
Pripadne vyhrady k casovemu harmonogramu a hernimu systemu prijimame pouze s lahvi 40% alkoholu a pisemnym navrhem jak to udelat jinak a lepe a zavazkem, ze se toho v roce 2013 ujmete!
Diky patri i vsem reditelum soutezi a jednotlivych disciplin.
V priloze zasilam ramcove instrukce - prosim prectete si je a pripadne se ptejte. Casovy harmonogram jeste usazujeme na jednotlive kurty a obdrzite ho nejpozdeji v Sobeslavi spolecne s plankem sportovist.
RUSIME pro maly zajem VCL a otevirame MCL - Malou cenu Luznice - potrebne info v priloze, zajemci hlaste se!!!
V dalsi priloze najdete tabulku s ubytovanim mimo telocvicnu, dekuji sarce Rubkove, ze se ujala zodpovedne funkce ubytovaci referentky a bude vam od 18. hodiny predavat klice. 
Tesim se na setkani s Vami v patek v Pizzosce a nebo v sobotu v 9:15 na slavnostnim zahajeni!!!
Za realizacni tym
Veronika Jiravova


  pondělí 18.6.2012 14:09
Mnozi se mi dotazy, kde posedime v patek. Letos to bude PIZZERIA ROSA, Palackeho 85/1, Sobeslav 392 01  http://www.pizzeria-rosa.cz/kontakty.html, provozovatel stejny jako v Narodaku, takze nas znaji - pivo 10 - 25 Kc, Pivo 12 - 29 Kc. Rezervovanou mame celou terasu vcetne detskeho koutku s trampolinou a salonek uvnitr - celkem cca 80 mist k sezeni. Na kytarky hrat muzeme urcite do pulnoci a pak tiseji i dele...
Teple jidlo z celeho jidelnicku se podava do 22. hodiny a do 23. hodiny uz jen pizza. Jidelnicek zde: http://www.pizzeria-rosa.cz/moderni-gastronomie.html. Doufam, ze se v patek potkame v pizzosce! V pizzosce kazdopadne najdete  organizatory!

Velka cena Luznice - (prespolni beh cca 23km) je zatim otevrena - mame prihlasene dva borce, prihlasi-li se jeste 3 dalsi zajemci na celou trat, VCL bude!!!! Zajemci hlaste  se rovnou me, at vime, zda s behem v casovem harmonogramu pocitat.

Diky moc a tesime se na Vas
Za organizacni pocetnou skupinu
Veronika Jiravova


pondělí 18.6. 11:18
Nasi mili prihlaseni,
k dnesnimu dni je nas prihlasenych jiz 136, coz je krasne. Do tymovych soutezi jste se jiz take nahlasili a nase IT oddeleni pracuje na casovem harmonogramu.
SPANI 
Zmeny - odpada spani v male telocvicne, bude tam soustredeni AIKIDA, satny pro rodiny s detmi jsou naplneny a pokoje take. Mozna nam jeste uvolni nejake dalsi pokojicky - mate-li o ne zajem, piste obratem.
SOBOTNI POSEZENI letos tradicne v Narodaku 3x slava:-) Vecere se bude podavat mezi 18. a 20. hodinou. Bude to tradicne rizek s bramborem. Pro dospelaky veprovy, pro deti kureci - polovicni porce. Cena za dospelaka cca 95 Kc - detska 60 - 70 Kc. Jidlo si plati kazdy sam, pocitam s jidlem pro kazdeho prihlaseneho. Pokud o jidlo v Narodaku nestojite, napiste mi do zitrejsi pulnoci (19.6.). Ve stredu musim hlasit pocty.

HLEDAME POSILY do realizacniho tymu:
ubytovaci referent - najde se mezi vami nekdo, kdo sam bydli na jedne z ubytoven a prijede hned v 18 hodin nebo i drive a byl by ochoten vyzvednout od spravce po prijezdu vsechny klice a distribuovat je ostatnim? Rozpis pokoju samozrejme dodam! piste na e-mail: veronika20@centrum.cz
reditel/reditelka ping-pongu - hledame nejlepe nekoho z hracu/hracek (nebo dva), kteri budou popohanet hru a dozenou oba pavouky do uspesneho konce. Pavouky dodame! piste na e-mail: veronika20@centrum.cz
reditel/reditelka piccupu a stafety piste na e-mail: veronika20@centrum.cz
garanty jednotlivych disciplin viceboje: hlaste se prosim Sarce Fuchsove reditelce celeho viceboje 13sarka13@seznam.cz, zejmena vitame ty, co si poradi se stopkami:-). Dekujeme Tamare Dykove, ze jiz prihlasila o mereni Setinova pytliku, dale se nabizi Wendy a Liduska a ....?
pomocnici u Nohejbalu i letos je hlavnim reditelem Petrof, ale sam to vsechno upiskat a uhonit nezvladne. A to se letos bude hrat dokonce na trech kurtech. Predbezne pocitam s pomoci Miry Panusky ze 17ky a kdo bude dalsi? piste rovnou Petrofovi petrjirava@seznam.cz
piskaci u volejbalu Sasa Fuchs a 13ka tradicne rediteluji volejbal, dobrych, statecnych a zasadovych piskacu neni nikdy dost. Tak se nestydte a ozvete se Sasovi al-f@volny.cz
nosic piva pro Felu hledame osobniho asisatenta pro nasi dlouholetou reditelku fotbalu FELU, ta uz nehleda pomocnika, ale alespon nekoho na noseni piva, najde? fela@centrum.cz
pomocnik u Petanque - i Jana Vorlova hleda nekoho na prostridani u Petaque, ozvete se ji vorlovaj@gmail.com

souteze pro Cipisky budou opet pod taktovkou Karla Turka, prosim rodice aby mu take pomohli

souteze pro vetsi deti - deti nam rostou a souteze pro Cipisky je moc bavi, ale vse si u Karla splni dopoledne a odpoledne jiz posilhavaji po necem dalsim. Chceme tedy usporadat dalsi blok soutezi pro vetsi deti (vek nepisu - je to na rodicich) a hledam rodice nebo dobrovolniky, kteri se do toho se mnou pusti. Uvitam i pomoc nejvetsich deti Radovi, Sedlakovi.... Vitam i napady na discipliny:-)
piste na e-mail: veronika20@centrum.cz

Rodice deti stojite o zavod pro deti na kolech, kolobezkach, odrazedlech? Odepiste mi prosim do zitrejsi pulnoci! 

Dalsi finalni instrukce, co, kdy a kde posleme i s casovym harmonogramem.

Tesime se na Vas, diky vsem organizatorum a predem diky vsem novym dobrovolnikum! 
Za cely realizacni tym
Veronika Jiravova

« nahoru

design © corwin 2001; spravce www@takpraha.cz