Turistický akademický klub Praha založený v roce 1963
TAK - dokumenty

TAKové menu
Historie akcí
  TAKy se podívejte
  TAKy napište
  TAKové fórum
  e-mail

  33. Letní PanTAKové Hry v Soběslavi 24. - 26.6.2011

INFORMACE

23. června
Všem, kdo nespí v tělocvičně:
kdo spí v ubytovně B - to je ta budova na zimáku vzadu za tělocvičnou a ubytovně A - v patře nad tělocvičnou NEPOTŘEBUJE SPACÁK - jsou tam postele s peřinami a povlečením. Ke startovnému se doplácí 150 Kč postel/noc.  
Kdo spí v šatnách v hale v rohu stadionu, tam co byl vloni sobotní oběd (a bude letos zas),  potřebuje spacáky, žíněnky by měly v každé být (po 3 ks). 
Případné dotazy ohledně ubytování směrujte na mě. U koho a kde si vyzvednete klíče od svých pokojů  si přečtete po příjezdu na dveřích tělocvičny na stadionu.
V příloze naleznete rozpis, Vaničkoví, Šárka Rubková a Radek Chloupek se dozví číslo pokoje po příjezdu - nevím, která čísla nám nakonec dají. – Příloha…
Mějte se krásně a těšíme se na Vás
Veronika

14. června 
Milí sportovní přátele,
Pantakovky se nám blíži a vy ještě nejste přihlášeni? Nevadí, snadno se můžete přihlásit zde: http://takpraha.cz/2011/110626pantakovky-prihlaska.php Přihlášení Vám nezabere ANI CELOU MINUTU!
7. disciplina víceboje - HOD FRISBEE, opět se může zapojit úplně každý!  Letos budeme vyhodnocovat i jednotlivé discipliny víceboje, takže šanci má každý…
Letos nás čekají i některé občerstvovací změny. V pátek se můžeme těšit na posezeni přímo na stadionu. Sobotní večírek bude po letech opět na PALUBĚ! Paluba má novou, prý schopnou obsluhu a odhlučněnou podlahu, takže žádné dunění diskotéky nehrozí.
Chcete si zahrát volejbal, nohejbal nebo fotbal a nemáte dostatek hráčů? Nebo se nabízíte jako hráč?  Pak využijte naši BURZU HRACU, která zatím zeje prázdnotou... http://takpraha.cz/2011/110623pantakovky33burza.php
Pokud Vaše trasa ještě nenahlásila účast v tymových disciplínách VOLEJBAL, FOTBAL a NOHEJBAL DÁMSKÝ i PÁNSKÝ, nahlaste se Monice. Aktuální seznam týmů naleznete zde: http://takpraha.cz/2011/110626pantakovky-ucastnici.php
Jsem zvědavá:

  • zda nám letos na Píckapu předvedou, co dokáží s půllitrem bratři Šelíci…. 
  • zda se nám letos na startu představí nějaká nova Yalmara, v kuloárech se již několik let proslýchá cosi o 4kovém plavidle… A co třeba naše námořní 21. trasa - poradí si i BEZ PLACHTY?
  • zda se letos do Pantakovkového klaní zapojí i někdo z trasy: 2, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 18 nebo 21

Mějte se krásně, hlaste se a hlavně přijeďte!!!  
Těším se na Vás za cely organizační tým
Veronika Jiravová


duben
 
Ahoj ucastnici Pantakovek,
uz je CAS hlasit se na dalsi Pantakovky!!! Prihlasku prosim vyplnujte za kazdeho clena rodiny - i deti. Pokud chcete spat jinde nez v telocvicne ve spacaku, pak s prihlaskou neotalejte, zajemcu o spani v ubytovne nebo oddelenych satnach ve spacaku na zinenkach je rok od roku více!!!

UBYTOVANI: Jistou mame letos ubytovnu B to je budova na zimaku vzadu za telocvicnou - tam mame cca 30 luzek, dale mame klubovnu s 10 luzky, snad budou i nejake pokoje v ubytovne A s kuchynkou nad telocvicnou a pak moznost spani na zinenkach ve spacaku bez priplatku v malych satnach (v kazde budou 3 zinenky) v hale v rohu stadionu, tam co byl loni sobotni obed. Pripadne dotazy ohledne ubytovani smerujte na me.

Sefy tras, poverene osoby ci kapitany prosime o nahlaseni tymu v techto soutezich: volejbal, nohejbal muzi/zeny a fotbal idealne hned, ale nejpozdeji do 22.6.2011 e-mailem Monice.

Podrobnejsi informace naleznete v pozvánce...

Mejte se krasne a HLASTE SE!!!
Za pocetny organizacni tym
Veronika Jiravová

« nahoru

design © corwin 2001; spravce www@takpraha.cz