Turistický akademický klub Praha založený v roce 1963
TAK - 31. LPTH

TAKové menu
Historie akcí
  TAKy se podívejte
  TAKy napište
  TAKové fórum
  e-mail
  24. Půltá Stezka - Blanicko 8. - 10.5.2009


    Fotodokumentace z Půlky...

    Další videa (autor Ivan Šimůnek 4)
  - Z Prahy do Popovic
  - Hraní v Ouběnicích (zelená & žlutá)
  - Do Kondrace


11.5.2009
    24 půltá stezka, hejtmani Pepík Brzák - červená, Jirka Domlátil - zelená, Eva Švestková - žlutá
    Červená trasa začínala ve Vlašimi, přes Kondrac na Velký Blaník z Blaníku na první nocleh do Velíše, z Velíše na ustředění do Jankova a z Jankova na druhý nocleh do Pavlovic. Do Prahy návrat z Postupic.
    Zelená trasa začínala ve Voticí pak do prvního noclehu v Neustupově na ustředění do Jankova a na druhý nocleh do Velíše, z Velíše na vlak a do Prahy.
    Žlutá trasa z Bystřice do Popovic na první nocleh, pak ustředění v Jankově a z Jankova do Kondrace.
    Celkový počet účastníků už téměř 120 rozdělený stejnoměrně do tras. Když to bude takto pokračovat budou potřeba 4 trasy. Vesnické hospody takový současný počet návštěvníků nějak obtížně zvládají . Ustředění na návsi v Jankově před hospodou, kde pan hostinský i přes upozornění, že přijde najednou tolik zájemců o pivo úspěšně vytvářel úzký profil v zásobování. Jinak krásné jarní počasí a jen občasné bouřky.
    JoBr


7.5.2009
Ahoj Evo. Náš největší chumel Déčkařů pojede z hlaváku o hodinu později (snad to opravdu pojede), tak můžeme napaběrkovat vaše opozdilce, které za tebou vytlačíme z vlaku v Bystřici u Benešova. TAK pěkné šlutí, Š-lutá traso, moc se neuŠlete.


6.5.2009
1. Aktualizovaný seznam (viz příloha), název Žlutá trasa, mapy KČT 40 a 41.
2. Odjezd: 8:19 z Hl.n., sraz v 7:45 u pokladny č.8, evidence zájemců o společnou jízdenku, případně rychlé zálohy. Následné zabrání míst ve vlaku.
3. Výstup Bystřice u Benešova, pak po červené a žluté do Popovic (cca 10 km)
4. Popovice - večeře a nocleh na sále v hospodě Na hrázi (přepůlený sál na sezení a na ležení, z první části je přístup na zahrádku). Bude řízek a salát, pivo Benešov, na muziku se těší. Snídaně v 9h, obložené talíře, čaj atd. Nocleh do 30 Kč.
5. Ustředění: Sobota, Jankov od 13:00. Je to 6 km přes PIČÍN :-). Do noclehu to ale máme pak ještě 15 km!
6. Nocleh v sobotu: Kondrac, ubytovna na hřišti, 35 (max. 37) postelí po 150 Kč, převis má možnost spát se slevou mimo postel. Večeře (svíčková) v hospodě U Matoušků, večeře i sezení v samostatné místnosti. Snídaně v 8:30!!gulášová polévka, čaj, možnost doobjednat párky, vajíčka apod. Hospodu musíme opustit do 10:00.
7. Odjezd z Vlašimi, jízdní řády mám, vybereme si.
Eva Švestková
3.5.2009
    24. Půltá Stezka se koná 8. - 10.5.2009 v Podblanicku je přes počáteční nezájem zcela naplněna.
Soupiska pro červenou trasu B - Brzák
Soupiska pro zelenou trasu D - Domlátil
Soupiska pro žlutou trasu Š - Švestková
duben 2009
    24. Půltá Stezka se koná 8. - 10.5.2009 v Podblanicku a Pepa Brzák bude na schůzi přijímat další přihlášky (150,-, resp. 200,- Kč), ke stažení na webu je i pozvánka.
Jirka Domlátil důrazně: prosím hlavně vedoucí tras, aby rychle (nejlépe obratem) hlásili předběžně zjištěný počet zájemců o účast na Půlté stezce. Ta se blíží rychleji, než se zdá. Přípravu brzdí mj. neprojevený a odkládaný zájem účastníků. Potřebujeme znát přibližný počet lidí, aby bylo možné stanovit kolik bude skupin - tras a tedy, kde se kdy bude chrnět. To zatím není možné. Pokud se moc nezměnilo, Pepa Brzák má zatím jen několik odevzdaných přihlášek s penězi. Poslední termín odevzdání je v pondělí na schůzi. Ty počty lidí hlaste co nejdřív majlem Pepovi Brzákovi brzak@polac.cz nebo i mně jdvm@seznam.cz. Dík.


březen 2009
    24. Půltá Stezka se koná 8. - 10.5.2009 v Podblanicku a Pepa Brzák bude na schůzi přijímat první přihlášky (150,-, resp. 200,- Kč), ke stažení jsou i s pozvánkou na webu
design © corwin 2001; spravce www@takpraha.cz