Turistický akademický klub Praha založený v roce 1963
TAK - 31. LPTH

TAKové menu
Historie akcí
  TAKy se podívejte
  TAKy napište
  TAKové fórum
  e-mail
  38. bál - TAK v lázních 3.4.2009 - fotoalbum...

Poděkování - duben 2009

Milí lázeňští hosté,

  Lázeňské procedury skončily, aniž by se stal nějaký průser. Podle hlasů ze zákulisí se zdá, že všichni byli s lázeňským životem spokojeni a že léčba byla úspěšná.
Jsem rád, že vám můžu oznámit, že rozpočet bálu neskončil v červených číslech, ale v černých číslech, tedy v plusu. Ať mi pak nikdo neříká, že naše zdravotnictví musí být prodělečné.
  První, koho je nutno za úspěšný lázeňský život vyzdvihnout, je Pavel Stulík, který přišel s tímto tématem. Myslím, že se z něj podařilo vytěžit maximum.
  Za skvělý finanční výsledek úspěch bychom rádi poděkovali našemu marketingovému oddělení v čele s Lenkou Borgesovou. Díky její nezměrné mravenčí práci se podařilo prodat celkem 294 Poukazů na lázeňskou léčbu. Ze 320 se nám jich vrátilo jen 26. Dokonce se jí podařilo propašovat informace o konání této akce do celostátní vysílání rozhlasu a tak naše zdravotní pojišťovna „Za TAK zdravější a krásnější“ se stává známou po celé naší republice. Děkujeme Lenko!
  Svůj věhlas a rutinu při návrhu plakátu a Poukazů na lázeňskou léčbu opět potvrdil Jirka Bubeníček. Provedení obou děl bylo skutečně povedené. Děkujeme Jirko!
  Vstupní lékařská prohlídka v lázeňské recepci byla tak dokonalá a přívětivá, že všichni hosté díky TAKovému lázeňskému pramenu získali hned vynikající náladu a dovnitř se nedostal nikdo s žádnou ošklivou chorobou. Děkujeme zdravotnickému personálu, jmenovitě Zdeně a Tomášovi Rozsívalovým!
  Z počátku jsme měli obavy o rozpočet a tak jsme se snažili najít sponzora. V dnešní situaci to byl neřešitelný úkol a tak jsme vzali zavděk Elišce Nešporové, která nabídla, že zajistí ceny do tomboly. A dobře jsme udělali. Díky ní jsme měli možnost vlastně uspořádat první bál s klasickou tombolou. O kvalitě cen jste se mohli přesvědčit na bále. Kdo tam nebyl a nezkusil to napětí, může litovat. Děkujeme Eliško!
  No jak ta tombola dopadla? Stačí vám, když vám řekneme, že se do tomboly prodalo neuvěřitelných 355 lístků? Zisk z této akce byl fantastický – 7100 Kč. A to všechno díky organizačním schopnostem ředitele této části bálu, Michalu Borgesovi, který zvolil skutečně velmi příznivou cenu za tombolový lístek. Také jeho volba hostesek pro tento účel byla šťastná. Dokonale celou tombolu zorganizoval, ceny si každý mohl prohlédnout u vchodu, losování šlo rychle, takže časová ztráta pro tancování byla minimální. Děkujeme Michale!
  Lázně by nebyly dokonalé bez krásné výzdoby, o kterou se zasloužila studnice originálních nápadů Milada Corvínová. Děkujeme Milado!
  Poděkování si samozřejmě zaslouží i Ivana Lühnová, která s námi měla trpělivost při nácviku předtančení. To víte, práce s  materiálem, který se na předtančení přihlašuje, není zrovna nejlehčí. Snad se vám předtančení líbilo. Děkujeme Ivano!
  Také se sluší poděkovat našim manželkám, rodičům, sourozencům a babičkám a dědečkům, a vlastně celé rodině, že měli s námi trpělivost.
  A komu ještě na závěr poděkovat? Především vám, kteří jste do našich lázní přijeli a vytvořili hezkou atmosféru.
  Tímto tedy slavnostně končíme činnost pojišťovny „Za TAK zdravější a krásnější“, protože svůj účel splnila a už nebude zapotřebí. No, a chválíme se taky my dva s Pavlem, že jsme akci přežili ve zdraví.
  38. bál skončil, ať žije 39. bál v roce 2010. Objednáme sál na pátek 26.3.2010 (týden před velikonocemi). Tancování zdar!

Za ředitelství lázní:

Jirka a Pavel


Pozvánka na 38. bál - únor 2009

Milé potenciální lázeňské pacientky,
milí potenciální lázeňští pacienti,

  Naše zdravotní pojišťovna „Za TAK krásnější a zdravější“ by vás tímto ráda pozvala na léčebné procedury do našich lázní v Masarykových kolejích. Značná část z vás již totiž buď kulhá, bolí je záda nebo se nemůže ohnout při zavazování tkaniček, případně se nepodrbe vlastní rukou na zádech, protože ráno pravidelně necvičí. A jsou mezi vámi i tací, kteří ve zvýšené míře trpí nadýmáním, říháním, plynatostí nebo jinými zažívacími neduhy, protože ve svém životě nezřízeně holdují různým nezdravým leč dobrým nápojům nebo jiným poživatinám a tak většinou vědomě huntují svá těla. Nabízíme vám tedy „Poukazy na lázeňskou léčbu“ za velmi přijatelný „Lázeňský poplatek“ ve výši 200,- Kč pro TAKové pacienty a 230,- Kč pro neTAKové pacienty. Kdo by do lázní chtěl přijet až v den konání lázeňských procedur, pak za Poukaz zaplatí 220/250 Kč. A protože v lázních jsou provozy pro muže a pro ženy oddělené, poukazy jsme rozdělili zvlášť pro pány a zvlášť pro dámy. Tolik diskutovaný regulační poplatek (obvyklých 30 Kč) je již v ceně! Kdo však bude chtít, může si na místě za doplňkový snížený regulační poplatek zakoupit poukázku na překvapení k procedurám ve formě tomboly.
  V lázních vám dne 3.4.2009 od 19:30 bude hrát již dobře známý lázeňský orchestr pana Veseláka. Budou vás čekat léčebné procedury ve formě pohybových cvičení na parketu a popíjení především léčebných pramenů z lázeňských pohárů, pomocí kterých si zajisté vyspravíte své zažívací orgány a osvěžíte svého ducha. Neváhejte proto a zakupte si svůj Poukaz již teď, ať naše pojišťovna proboha nezkrachuje. S důvěrou se obracejte na vedoucí tras nebo na Lenku Borgesovou, která se s laskavostí sobě vlastní ujala distribuce.

Za vedení lázní se na vás těší
Pavel a Jirka

A ještě jednu věc na závěr: Byli jsme upozorněni vedoucí z Masarykových kolejí, že po nás v sále vždycky zbyla spousta lahví od nápojů, které si někteří z nás přinesou. Cítí tak oprávněně, že jim utíká tržba. Chceme vás proto poprosit, pokud si přinesete vlastní nápoje, nevystavujte je na stole, nenechávejte po sobě prázdné láhve a odneste si je s sebou, ať zbytečně neprovokujeme. Díky

design © corwin 2001; spravce www@takpraha.cz