Turistický akademický klub Praha založený v roce 1963
TAK - dokumenty

TAKové menu
Historie akcí
  TAKy se podívejte
  TAKy napište
  TAKové fórum
  e-mail

  49. VS - P O Z O R ! P O Z O R ! P O Z O R !

Milí stezkaři,

máme pro vás důležitou a zároveň ne moc příjemnou informaci. Úvodem dva axiomy:
1. Stezka bez vlaku není Stezka
2. České dráhy jsou nevypočitatelný a drahý partner

Měli jsme přislíben posilový vlak z Kyjova do Prahy s takovou cenou, že částky (jízdné 150,- Kč a zápisné 90,- Kč pro členy TAKu, 120,- Kč pro ostatní), které jsme už začaly rozhlašovat, stačily na vyrovnaný rozpočet Stezky. Ale pak přišla velikánská rána – 21. června jsme dostali mail, ve kterém nám České dráhy sdělily, že posilový vlak prý nelze z Kyjova vypravit (to si úředníci uvědomili po dvou měsících!!!) a jedinou možností prý je zvláštní vlak. Ale ten si nechají náležitě zaplatit… Ještě dnes se naše delegace pokoušela obměkčit srdce odpovědného veleúředníka, ale povedlo se jen vymámit příslib drobného zlevnění.
Abychom udrželi vyrovnaný rozpočet i v této situaci, musíme, bohužel, výrazně zdražit. Zápisné pro ty, co pojedou vlakem, bude 450,- Kč pro člena TAKu a 480,- Kč pro ostatní, zápisné pro ty, co vlakem pohrdnou, bude 200,- Kč pro člena TAKu a 230,- Kč pro ostatní. Čím méně nás pojede, tím to bude horší…
Jsme naštvaní možná ještě více než vy. Omlouváme se vám a doufáme, že toto mimořádně nepopulární opatření pochopíte, že se skřípěním zubů nakonec zaplatíte a v září na Stezku pak už pojedete jako obvykle - s dobrou náladou.

SIGI SAGA! SIGI SAGA! HEJA! HEJA! HEJA!
JAK? JAK? JAK? TAK! TAK! TAK!
KOLIK? KOLIK? KOLIK? 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 20, 23, 26 a taky 49

Vaši Devětačtyřicátníci

« nahoru

design © corwin 2001; spravce www@takpraha.cz