Turistický akademický klub Praha založený v roce 1963
TAK - dokumenty

TAKové menu
Historie akcí
  TAKy se podívejte
  TAKy napište
  TAKové fórum
  e-mail

  Informace k bálu 2006

Příloha poradníku: leden 2006

pá 3.3.2006
HLASENI MISTNIHO ROZHLASU!!!
Vazeni sousede,
vstupenky na na na bal si mozno zakoupit toto pondeli od 18 hod na schuzi TAKoveho spolku. Prijdte prosim vcas a pokud mozno vsichni.
Za organizacni vybor vzkazuje Jiravova

Opakovani je matka moudrosti i na vesnici, proto tedy jeste jednou:
Milí sousedé i přespolní,
jménem spolku dobrovolných hasičů žízně naší obce TAKové Vás srdečně zvu na bál. Tato veselice se bude konat v pátek 31.3.2006 v Masarykově koleji v obci Dejvice. Přijďte se podívat, zatancovat si, poklábosit se sousedy. Slibujeme pravou vesnickou tancovačku. Přijďte v kroji, v montérkách a zmijovce, v minisukni, v saku či v tesilkách. Ať už přijedete na motocyklu Stadion, na kozím dechu či volském povoze, zaparkujte před obecní sokolovnou v Thákurově ulici a směle vstupte. K vidění bude taneční vystoupení s lidovými motivy, odvážnými akrobatickými kousky a nefalšovanou rvačkou v podání taneční skupiny až z Prahy (!), k tanci a poslechu živá hudba a k občerstvení pivo, limo, lihoviny (výčepní). Přispějte svou účastí ke kulturnímu oživení naší obce TAKové.
Lístky na to báječné podujatie za pouhých CZK 220 TAK, 250 neTAK žádejte u svých šéfů tras či u Veroniky Jiravové (tel. 775 075 790). TAKový bál doporučuje šest z pěti psychologů! Těšíme se na vás.
za organizační výbor vyřizuje
Hlavatá


čt 05.01.2006
    Važené tanečnice, vážení tanečníci,
dovoluji si vás pozvat na první předtančení bálu RO(C)K NA VSI. Zájemci nechť se hlásí na můj e-mail nebo mobil. POZOR!!!! kapacita tanečního mistra a prostor je omezena, takže mohu přijmout pouze 12 párů. Ostatní budou vedeni jako náhradníci.
    1. předtančení se uskuteční již v pondělí 9.1.2006 od 19:00 v tělocvičně gymnazia Sladkovského náměstí. Sejdeme se před gymnaziem u kostela před!!!! 19. hodinou. Přijďte prosím včas, ať s námi nemá pan školnik moc běhání:-). Jak se dostanete ke škole? Nejlépe tramvajemi z Hlavního nádraží nebo z Olšanského náměstí do zastávky Lipanská. Přijede-li od Hlaváku, pak se kousek vrátíte a po levé straně narazíte na kostel. Přijedete-li z Olšanského náměstí, pak pokračujte po směru a opět na levé straně narazíte na kostel, pokud ovšem přejdete ulici. Budete-li bloudit, pak mi klidně volejte a já se vás pokusím nasměrovat.
    S sebou si vezměte alespoň přezuvky a něco pohodlného na pohyb. Vzhledem k lokalitě nebude problém celou akci zakončit v některé z hospůdek.

Těším se na Vás, tak pište nebo volejte, prvních 12 má účast jasnou!!!
Za Dvacítku
Veronika


st 04.01.2006
    Ahoj, omlouvam se, ale nestiham schuzi. Bál bude 31.3.2006, listky od únorové schůze. Nejpozději ve středu pošlu mejlem další informacei o předtančení. mějte se v roce 2006 krásně a ještě lépe, těšte se na ro(c)k na vsi.
Za dvacítku Veronika

« nahoru

design © corwin 2001; spravce www@takpraha.cz