Turistický akademický klub Praha založený v roce 1963
TAK - dokumenty

TAKové menu
Historie akcí
  TAKy se podívejte
  TAKy napište
  TAKové fórum
  e-mail

  Příloha poradníku listopad 05

Průběh říjnové schůze vyčerpal nejen přítomné, ale zejména veškerou hlasovací kapacitu členů TAKu na rok letošní rok i podstatnou část roku příštího.
Abychom ušetřili drahocenný čas a umožnili smysluplný průběh listopadové schůze, oznamujeme všem členům i ostatním Stezkařům, že jsme se demokraticky rozhodli uspořádat jubilejní 48. (4x12) Stezku na jaře příštího roku.
Veškeré diskuse, nebo snad dokonce hlasování, o čemkoli jiném jsou proto již zbytečné.
Máchův kraj bude zakončen 1.5. na Máchově jezeře. Téma je jasné. Tak se milujte už nyní. Třeba na zkoušku, ať vám to na jaře jde jak za mlada.
Projevy díků skromně přijímáme pouze individuálně.
TRASA 12


4.11.2005
Díly své dlouhé absenci tomu ne úplně tomu rozumím? Doufám, že dvanáctkový dopis je svérázná forma presentace názoru a o Stezce skutečně rozhodne TAK (navzdory hlasovací únavě). Mám pravdu?
Ahoj ToRo


4.11.2005
ahoj, ja pokud muzu za sebe prohlasit ze ja zadnou unavu z hlasovani necitim a rad si zahlasuju, zvlaste kdyz se jedna o vec tak skvelou jako je stezka... sice verim ze navrh 12ky je hezky, v krasnem kraji (i kdyz jsme tam uz pres cca 3mi stezkami na stezce byli) ale co kdyby nekdo mel nejaky jiny navrh (napr. casove a prilezitostne unikatni), bude mit sanci... pokud se nikdo jiny nenajde budeme za 12kovou stezku vsichni vdecni
tot vse.. myslim si ze se mnou i ostatni radni budou souhlasit...
jrk26, radni :)
preju pekny vikend a sbirejte sily na tech par zvednuti rukou...


6.11.2005
Napsal mi také Vojtíšek. Tak aby bylo jasno těm, co "tu dlouho nebyli", nebo jako STEZKAŘI "jsou nečleny TAKu".

Milý Pepo, protože nemám jako nečlen TAKu hlasovací právo a tedy o nic v pondělí nepřijdu, dovoluji se vyjádřit individuelně, jak to nakonec i očekáváš.
Především oceňuji tvůj rozklad 48 na prvočísla 4 a 12. Současně však obdivuji odvahu vykonat pro TAKovou obec přípravu a organizaci dvou po sobě jdoucích stěžejních akcí, tedy velkých Stezek. Výběr oblasti a s tím se nabízejícího data konání jsou určitě také lákavé. Jen ta forma presentace, kdy upíráš tak dlouho upíraná práva není asi nejvhodnější. I k tomu nabízejícímu se tématu Stezky bych s ohledem na vzpomínky na 23.Stezku přistoupil s maximální obezřetností. ToRo sice již na Stezky nechodí, ale i tak....
Držím pěsti, těším se na 48.Stezku, stejně jako na všechny násobky ČTYŘ a DVANÁCTI v dalších ročnících Stezek.
Pavel Vojtíšek Donth

Milý Vojtíšku. Ta „dlouho upíraná práva“ jsme si v TAKu užívali v dobách, kdy se všude jinde hlasovalo aklamací.
Již 16! let si můžeme dopřát po normalizaci NORMÁLNO. Kdo se přesto potřebuje přejídat formálními znaky demokracie, plýtvá časem i energií. Bohužel v tomto případě nejen svými. Každá věc by si měla zasloužit tolik pozornosti, kolik odpovídá jejímu významu.
Účastníci říjnové schůze můžou posoudit, zda hlasování „o větší slavě TAKu“ bylo důstojno spolku baráčníků. Něco mezi filmem Anton Špelec, ostrostřelec a Stranou mírného pokroku v mezích zákona.
Téma 48. STEZKY je dáno místem i datem. Od 23. STEZKY už pár let uplynulo a bude jistě zajímavé, jak se posunulo jeho vnímání. Koho ze STEZKAŘŮ by tehdy napadlo, že národ bude se zájmem sledovat orwellovskou vizi bez pohoršení?
STEZKU chceme opravu pořádat. Její prezentace by ale mohla připomenout, že se nemusíme zase brát tak vážně. Protože když nejde o život……. Každý ať si doplní dle svého Gustava.
A nejen při hlasování.
Pepik ^ BERAN
PS: na schůzi přijď a klidně hlasuj, jako všichni přítomní bez ohledu na zaplacené členské příspěvky. Přišel bys o hodně. Je to taškařice a jsou tam samí komici. Budeš se dobře ale nikoli lacino bavit.

« nahoru

design © corwin 2001; spravce www@takpraha.cz