Turistický akademický klub Praha založený v roce 1963
TAK - dokumenty

TAKové menu
Historie akcí
  TAKy se podívejte
  TAKy napište
  TAKové fórum
  e-mail

  Pantakovky 2005 ohroženy !!!

Přátelé
Prověřoval jsem situaci kolem možného termínu Pantakových Her v Soběslavi.

Termín 18-19.6 není vhodný, protože se v sobotu hrají dva mistrovské zápasy (muži, žáci- dopoledne i odpoledne a zároveň se koná výstava psů)

Termín 25.- 26.6 by sice byl v Soběslavi možný, ale Martin Valent jako ekonomický garant , spolu s částí HECu, který tvoří velkou část účastníků, mají v tomto termínu společnou jinou akci, která údajně nelze posunout..

Zbývá termín 11.- 12.6. Ten je rovněž možný ( jeden fotbal - dorost v neděli dopoledne se dá skloubit). Musel by však najít někdo, kdo se chopí funkce sportovního a organizačního ředitele. (Já jsem touhle dobou na dovolené mimo republiku). Vyzývám tedy všechny, kterým záleží na pokračování tradice Pantakových Her, zda by se tohoto úkolu neujali. Všechny potřebné informace jim pochopitelně poskytnu a věřím, že i zaběhlý tým dobrovolných spoluorganizátorů bude spolehlivě fungovat jako obvykle.

Je pochopitelně možné uvažovat o změně tradičního termínu. Při nabitém podzimním kalendáři to však nevidím příliš reálné a letní termín by asi z hlediska účasti nebyl nejvhodnější.
Případná změna místa při termínu 18.-19.6 je rovněž možná. Pak se na vlastní organizaci soutěží na místě budu rád podílet. V současné době však nemám prostor pro shánění a rekognoskaci náhradního místa.

Uvítal bych Vaše další návrhy na řešení situace kolem Pantakovek, protože rozhodnutí by mělo padnout nejpozději na květnové schůzi 2.5., kdy je potřeba dohodnout již konkrétní řešení. Zatím je v Soběslavi předběžně blokován termín 11.-12.6.

Věřím, že se najde někdo, kdo nenechá tradici Pantakovek padnout.

Luděk Ledvina

« nahoru

design © corwin 2001; spravce www@takpraha.cz