Turistický akademický klub založený v roce 1963

 

PORADNÍK červenec 2006

Pouze pro vnitřní potřebu vydává Turistický akademický klub Praha
IČO: 00199214
Adresa: pošt. př. 398, 111 20, Praha 1
Klubovna: Mikulova 1574, Praha 4 - Jižní Město
Poradník: Petr Havránek, Prostřední 20, 141 00 Praha 4
e-mail: ekonzult.hav@seznam.cz

    TAKová schůze:
    Mimořádně v pondělí 10.července na Císařské louce v restauraci „Cinda“ od 19.00 hodin.
    Kdo tam ještě nebyl: Spojení je do stanice metra Smíchovské nádraží a potom buď přívozem od Mc Donalda na nábřeží (v každou celou hodinu!) nebo bus či tram do stanice Lihovar a přes most asi 15 min. pěšky po proudu na ostrově. Pivo,víno, kořalka ,ženy, muži, buřty, kuřata, víno a zpěv! Neváhejte, zajišťovatel L.Hlavatý tentokrát slibuje krásný vlahý večer. Hosté z tras, nejlépe včetně hudebních nástrojů, vítáni.

    Zprávy z Rady:
    Rada dlouho diskutovala o problému využívání hromadného e-mailu ***TAK k šíření politických názorů a nedošla k jednoznačnému názoru.
    (poznámka redaktora: Nedohodnout se je módní trend, je vidět že naše Rada je in!)
    Přihlášky na Půltou stezku 28.9.-1.10.2006 budou na zářijové schůzi. Účastnický poplatek 100.-Kč TAK, 150.-Kč ostatní. Sleva proti loňsku – letní akce Rady!!

    Stalo se:
    Vítání léta tentokrát nemělo chybu a kdo nebyl 20. června ve Vojanových sadech, může pouze litovat! Mirdo díky.
    28. Lesní hry 15.-17.září na téma „ Vlaky, vláčky, mašinky“ pořádá trasa 20. Podrobnosti Veronika a spol. snad na Cindě ?

    Nabídka:
    V příloze je nabídka dovolené pro dospělé i samotné děti, starší 13 let. Na tento zájezd se dále hledá kuchař/ka, tj. člověk , který je schopen dodělat dodané polotovary jídel. Zato se podívá do Irska za pouhé 3 500.-Kč ( cesta)! Kdo má zájem kontaktujte vedoucí zájezdu (viz příloha) nebo Zorku Fešaničovou m. 737 121 321.
    Tatáž Zorka stále nemá spacák, který ji někdo vyměnil na loňském zakončení cyklosezony u Moravců v Kozích horách. Dle přibaleného březového listí spal ve stanu a bude to asi někdo z náhodných účastníků, protože ty pravidelné už Zorka bez úspěchu obvolala! Ten, která má doma a není její je dekový, na povrchu tmavě modrý a na přední straně má nápis Prima.

    Všem, kterým to nebudu moci říci osobně 10. července na Cindě, přeji úžasné léto.
    Petr Havránek

design © corwin 2001; spravce www@takpraha.cz